top of page
180907ArchitectiStock-min.jpeg

Parteneri și colaboratori

Pentru a transforma visul tău în realitate, urmărim în mod continuu evoluția pieței și opțiunile cu privire la materiale, tehnologii de execuție și modalități de implementare.

Cele mai înalte standarde de calitate

Cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri, vom veni mereu cu cele mai eficiente și calitative soluții pentru nevoile tale.

barrier.png

Barrier Lugoj

Tâmplărie PVC și aluminiu termoizolantă la standarde înalte

Dorințele și ambițiile echipei Barrier nu se opresc doar la crearea celor mai bune produse din PVC și aluminiu, ci și la oferirea unor servicii de tâmplărie PVC ireproșabile. Barrier este locul în care creativitatea, exigența și calitatea se împletesc pentru realizarea celor mai bune produse și servicii, astfel încât să te bucuri de locuința visurilor tale.

IZODOM-2000-Romania-black-01.png

Izodom Romania

Case Pasive

Izodom Romania importă elemente pentru construcţii realizate prin tehnologia ICF.

O casă pasivă Izodom este foarte bine termo și fonoizolată cu un consum redus de energie și asigură un climat confortabil atât vara cât și iarna oferind în același timp un mediu sănătos în interiorul locuinței.

nibe-energy-systems-logo-vector.png

Nibe

Pompe de caldură din Suedia

De peste 70 de ani, NIBE dezvoltă și produce soluții inteligente, durabile și eficiente energetic pentru toate tipurile de construcții. Gama largă de produse oferă opțiuni de răcire, încălzire, ventilație și apă caldă, pentru a crea un climat interior perfect, cu impact minim asupra naturii.

sabiana-logo-vector.png

Sabiana

Echipamente inovatoare de încălzire și aer condiționat

Sabiana este o companie italiană care concepe, proiectează și produce aparate de aer condiționat pentru spații în care oamenii lucrează și locuiesc. Compania construiește  echipamente și sisteme care încălzesc și răcesc orice tip de spațiu: fabrici, birouri, hoteluri, spitale, centre comerciale și case, bazându-se întotdeauna pe cel mai natural element existent: apa.

holzhauser.png

 HOLZHAUSER

Case pe structură de lemn

Holzhauser este o companie specializată în fabricarea și construcția de case pe structură din lemn de calitate. Un concept ce s-a născut și perfecționat din experiența celor peste 11 ani de construcții. Întreg sistemul de pereți, izolații și îmbinări este unul certificat și a demonstrat în timp fiabilitate la un cost redus.

Ce spun clienții despre noi

Clientul nostru este în centrul tuturor preocupărilor noastre. Ne face plăcere să înfruntăm orice provocare și să livrăm servicii la standarde de calitate ce depășesc orice așteptare.

Descoperă procesul nostru de lucru și pachetele de proiectare

Oricare ar fi proiectul de construcție, venim în întâmpinarea ta cu competențe, instruire, recomandări și soluții în ceea ce privește nevoile tale pentru următorii 30 de ani.

brosura.png

Gherasim Flavius

Profesionalism și diversitate de proiecte și soluții. Recomand!

Agnes Fiona

Creează lucrurile cu pasiune și seriozitate, exact cum ne-am dorit. Mulțumim, dnul Andrei Popa!

Maria Iulia

Casa noastră a ieșit exact

cum ne-am imaginat!

Mulțumim Arh Revo Solution!

Contactează-ne!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page