top of page

Casa pasivă  sau eficientă energetic

Astăzi, mai mult ca oricând, eficiența energetică a locuinței este o prioritate. Noi îți oferim soluții moderne și economice. Avem experiența necesară și colaborăm cu parteneri de încredere. 

4_edited.jpg

Consum minim

Din punct de vedere energetic, casa eficientă este locuința care consumă cât mai puțină energie pentru iluminare, încălzire și răcire.

 

Eficientizarea consumului de energie nu presupune doar izolarea locuinței, ci și un sistem de încălzire ce se bazează pe energie regenerabilă, precum și un sistem de ventilație care să extragă aerul viciat și să-l filtreze, fără să se piardă căldură în acest proces.

 

Casele eficiente energetic au un bilanț energetic scăzut. Bilanțul energetic al casei reprezintă energia consumată pentru ca locuitorii casei să aibă parte de confort termic ridicat și de o calitate superioară a aerului.

Soluția noastră pentru anvelopa exterioară

ICF este o tehnologie inovativă ce oferă servicii de la A la Z pentru proiectarea și construirea casei tale, eficientă energetic sau pasivă.

 

Toate elementele de anvelopă ale unei case, adică pereții, planșeul de fundație și planșeul de acoperiș, construită cu tehnologia ICF oferită de Izodom România, se îmbină pentru a crea un strat continuu de izolație termică armonioasă. Aceasta permite evitarea punților termice, adică a locurilor în care este posibil ca frigul și umezeala să pătrundă în casă.

 

Căldura este încapsulată și acumulată în interiorul clădirii. Principalul avantaj al tehnologiei este consumul mic de energie al clădirii; poate fi mai redusă chiar și cu 80% față de tehnologiile obișnuite. Cu cât este mai gros stratul de izolație, cu atât este mai mic costul suportat pentru acumularea căldurii. Astfel, casa este foarte bine termo, hidro și fono izolată cu un consum redus de energie și asigură un climat confortabil atât vara cât și iarna oferind în același timp un mediu sănătos în interiorul locuinței.

2_edited.jpg

EFICIENȚĂ
ENERGETICĂ

Anvelopa exterioară este realizată utilizând 10, 20 sau chiar 30 cm de polistiren EPS sau NEOPOR, o soluție ideală pentru realizarea de clădiri eficiente energetic sau chiar pasive.

MATERIALE
ECOLOGICE

Testate la nivel european și de cea mai bună calitate, astfel încât să asigure un climat sănătos în locuinţa dumneavoastră.

CALITATE &
DURABILITATE

Construcțiile realizate pe baza tehnologiei ICF sunt mult mai durabile datorită dispunerii elementelor acesteia, precum și a modului de îmbinare.

Soluția noastră pentru sisteme de încălzire, răcire și ventilație

Eficiență energetică, confort, sustenabilitate și inovație – cuvintele cheie care descriu proiectele noastre.

 

O dată cu cererea tot mai crescută pentru construcții de casă pasivă, echipa noastră a dezvoltat o gamă tot mai variată de soluții privind sistemele de încălzire, răcire și ventilație cu recuperare de căldură care au aplicabilitate specifică pe acest tip de construcții.

 

Oricare ar fi proiectul de construcție, venim în întâmpinarea ta cu competențe, instruire, recomandări și soluții în ceea ce privește nevoia ta de încălzire, răcire și ventilație pentru următorii 30 de ani.

Soluția noastră pentru ferestre și uși

Tehnologiile de ultimă generație folosite și calitatea produselor din PVC și aluminiu realizate sunt doar două din atuurile noastre.

 

Experiența ne-a învățat că un produs de calitate este mai mult decât un simplu material. În atingerea maximului de performanță, ferestrele trebuie privite ca un ansamblu tehnologic, de la tâmplărie, feronerie și până la montaj, fiecare detaliu este esențial. De aceea, soluția noastră în ceea ce privește spațiile vitrate este folosirea produselor din PVC și aluminiu oferite de Barrier și Velux datorită performanțelor sale superioare de izolare termică și fonică, precum și posibilitatea lor de integrare într-o casă inteligentă.

 

Fiecare din proiectele noastre beneficiază de o abordare unică prin implicarea unei echipe multidisciplinare de experți și colaboratori antrenați să găsească echilibrul corect între creativitate și expertiză tehnică. Atunci când proiectăm casa visurilor tale punem accent pe funcționalitate, pe inovație și pe funcția estetică. Astfel rezultatul final, nu este o simplă cheltuială ci o investiție pe termen lung. O investiție în calitatea vieții și în starea ta de bine.

Viitorul aparține construcțiilor eficiente energetic!

Noi te ajutăm să realizezi casa visurilor tale!

Parteneri și colaboratori

IZODOM-removebg-preview.png
HOLZHAUSER-removebg-preview.png
BARRIER-removebg-preview.png
Logo Sabiana Good.png
NIBE-removebg-preview.png
bottom of page