Atunci când proiectăm casa visurilor tale punem accent pe funcționalitate, pe inovație și pe funcția estetică. Astfel rezultatul final, nu este o simplă cheltuială ci o investiție pe termen lung; în calitatea vieții, în starea ta de bine și în momentele speciale din viața ta.

Proiecte rezidențiale

Descoperă portofoliul nostru

Fiecare din proiectele noastre beneficiază de o abordare unică prin implicarea unei echipe multidisciplinare de experți și colaboratori antrenați să găsească echilibrul corect între creativitate și expertiză tehnică.

Casa B. C.

Locuință  P+M

Județ – Arad, Oraș Arad

Suprafața construită: 65.00 mp

Suprafața desfășurată: 130.00 mp

Detalii despre proiect:


Concepută ca o locuință de vacanță, casă dispune la nivelul parterului un living open space, cu un loc de luat masa care se află în legătură directă cu bucătăria, iar locul de luat masa are deschidere spre o terasă exterioară. La nivelul mansardei s-au propus două dormitoare, fiecare dormitor având dressing propriu și o baie.

Casa B. R.

Locuință  P+M

Județ – Hunedoara, Sat Poiana Mărului

Suprafața construită: 58.00 mp

Suprafața desfășurată: 116.00 mp

Detalii despre proiect:


O cabană modernă, o poartă către aventură! Amplasată într-o zona liniștită, între bijuteriile montane ale Banatului, la loc de frunte se află Poiana Mărului. Într-o eră în care toate semnele indică faptul că majoritatea tinerilor își doresc ceva mic și util, departe de agitația orașului, cabana modernă combină tendințele contemporane cu o ușoară atmosferă în aer liber. Dezvoltată pe două nivele, dacă la nivelul parterului avem un living generos împreună cu bucătăria open space și un grup sanitar, la nivelul mansardei avem două dormitoare spațioase și o baie comună.Ferestrele masive ale cadrelor oferă un view deosebit în orice anotimp asupra naturii.

Structura prefabricată de tip framing -  a fost executată de constructorul  http://www.casedinlemn.online/ Firmă specializată în construcția de locuințe pe structură de lemn.

Casa A. C.

Locuință  P

Județ - Arad, Comuna Secusigiu

Suprafață construită: 132.00 mp

Suprafață desfășurată: 252.00 mp


Detalii despre proiect


Locuință unifamilială dispusă pe un singur nivel, acoperișul având o inclinație ușoară. Din punct de vedere al planului casei, zona de zi și zona de noapte se separă distinct, ceea ce face că traficul oaspeților să nu deranjeze liniștea membrilor familiei. Casa este compusă din trei dormitoare, o baie, un grup sanitar și un living care comunică cu bucătăria. Camera tehnică a fost amplasată spre spatele casei, cu acces și din exterior pentru a facilita alimentarea centralei cât mai ușor.

Casa C. C. extindere

Locuință  P+1E

Județ - Arad, Oraș Chisineu Cris

Suprafață construita : 132.00 mp

Suprafață desfășurată : 252.00 mp

Detalii despre proiect:

Această intervenție s-a realizat pe o casă existentă; am îndeplinit dorința beneficiarului aducând plusuri acestei construcții. Locuința existentă, cu regim de înălțime parter, achiziționată de la vechiul proprietar în faza de construcție, datează din anul 2008. 


Propunerea noastră aduce la nivelul parterului, funcțiuni noi, un living generos, modificarea poziției accesului în casă și o bucătărie cu acces spre terasă. La nivelul etajului am propus trei dormitoare, un dormitor matrimonial cu dressing și baie și o a doua baie, separată, pentru celelalte două dormitoare.

Casa C. D.

Locuință  D+P+E

Județ - Arad, Oraș Arad

Suprafață construită: 120.00 mp

Suprafață desfășurată: 360.00 mp

Detalii despre proiect

Concepută pentru o familie tânără, locuința dispune la nivelul parterului de un living generos cu un loc de luat masa care se află în legătură directă cu bucătăria. Locul de luat masa are deschidere spre o terasă exterioară, acoperită. La nivelul etajului s-au propus trei dormitoare, fiecare dormitor având dressing propriu, o baie matrimonială și una separată. Casa dispune de asemenea de un garaj pentru o singură mașină la nivelul demisolului.

Casa A. P.

Locuință  P+1

Județ - Arad, Oraș Arad

Suprafață construită: 180.00 mp

Suprafață desfășurată: 350.00 mp

Detalii despre proiect:


Proiectul prezintă conceptul unei case unifamiliale compacte, cu o structură așezată pe două nivele. Locuința dispune de un carport la nivelul parterului pentru două mașini, conectat la spațiile interioare. La parter se afla zona de zi cu sufragerie

și bucătărie, care sunt amplasate în partea posterioară, cu deschidere spre curte și sunt iluminate natural prin vitrine mari. 

La nivelul superior zona de noapte cuprinde 3 dormitoare generoase, dormitorul matrimonial a fost conceput pentru a oferi intimitate părinților, cu baie și dressing propriu. Nivelul etajului este segmentat de o terasă generoasă, având deschidere la fiecare dormitor. Gardul gândit într-o formă unitară, sub formă de jardinieră, poate fi animat de o multitudine de plante sau arbuști ornamentali, care să mascheze zona de acces.

Casa C. C. parter

Locuință  P

Județ - Timiș

Suprafață construită: 120.00 mp

Suprafață desfășurată : 120.00 mp

Detalii despre proiect:


O căsuță versatilă cu un spațiu interior util de 85 de mp. Aceasta este o locuință concepută pe structură de lemn tip framing. O construcție unitară, simplă dar modernă, cu două dormitoare, o baie și un mic grup sanitar, cameră tehnică și o bucătărie open space care are legătură directă cu livingul. Livingul se deschide spre curte printr-o ușa culisantă mare și oferă acces la terasa parțial acoperită.

Casa D. C. extindere

Locuință  P

Județ - Arad, Oraș Pecica

Suprafață construită : 130.00 mp

Suprafață desfășurată : 130.00 mp

Detalii despre proiect:

Proiectul a pornit din dorința beneficiarilor de a spori gradul de confort în locuința existentă, astfel a avut loc realizarea unui concept care să ridice confortul beneficiarilor prin intervenții atât structurale cât și de finisaj.

 

Prin extinderea locuinței am realizat o bucătărie mare, spațioasă, iluminată natural de cele trei ferestre de pe fațadă, un living spre orientat spre stradă și am propus un dormitor matrimonial cu deschidere spre terasă. Toată amenajarea s-a dorit să fie cât mai modernă, integrând și celelalte construcții în acest ansamblu, garajul și anexa care se va transforma într-o bucătărie de vară.

Casa G. I.

Locuință  P+M

Județ - Arad, Comuna Mândruloc

Suprafață construită: 76.00 mp

Suprafață desfășurată: 156.00 mp

Detalii despre proiect:


Locuința este amplasată într-o zona liniștită și a fost concepută pentru o familie tânără. Aceasta se ridică pe două nivele, parter și mansardă. La nivelul parterului s-a propus un living cu zonă de luat masa, ce are legătură directă cu bucătăria, o cămară și o cameră tehnică + un grup sanitar. La nivelul mansardei s-au propus trei dormitoare și o baie .

Casa G. M.

Locuință  P+M

Județ - Arad, Oraș Ineu

Suprafață construită: 192.00 mp

Suprafață desfășurată: 384.00 mp

Detalii despre proiect:


Concepută pentru o familie formată din 3 membrii, casa dispune ​la nivelul parterului de un living open space cu un loc de luat masa ce se află în legătură directă cu bucătăria. Zona de luat masa și bucătăria au deschidere pe verticală pe toată înălțimea locuinței iar la intrare în partea stângă, se află un birou pentru studiu. Casa dispune de un garaj pentru o singură mașină la nivelul parterului. 

La nivelul mansardei, din zona de hol se poate vedea printr-o balustradă de sticlă securizată, zona de luat masa și bucătăria. De asemenea, pentru mansardă, s-au propus trei dormitoare, o baie comună și o zonă de spălătorie și depozitare. 

Construcția este realizată cu materiale inovatoare, tip ICF - Casă eficientă energetic. Sistemele de ventilare cu recuperare de căldură, pompele de căldură și sistemul constructiv din panouri termoizolante tip ICF vor eficientiza la maxim costurile de întreținere, pe termen lung.