top of page

Proiecte medicale

Oferim proiectare în domeniul medical. Vă putem ajuta să vă diferențiați de concurență prin crearea unor spații primitoare optime și fluxuri și circuite epidemiologice conforme cu legislația în vigoare. Vă oferim propuneri studiate și deliberate atunci când proiectăm totul, de la exteriorul clădirii până la mobilierul și decorațiunile din interior.

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Circuite epidemiologice

În cazul circuitelor epidemiologice există trei situații posibile în care acestea sunt stabilite: 

  1. La faza de conceptualizare - circuitele epidemiologice sunt stabilite în cadrul procesului de conceptualizare

  2. În cazul introducerii unei noi specializări sau a modificării structurii unui spital existent sau a modificării structurii - legislația prevede ca toate circuitele epidemiologice și fluxurile să fie reconfigurate

  3. În cazul planurilor făcute în prealabil, oferim o a doua opinie, verificăm circuitele epidemiologice pe o planșă dată sau propunem soluții noi.

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Conceptulalizare structuri medicale  

Prima și cea mai importantă etapă, înainte de cea de proiectare, o reprezintă cea de conceptualizare. Mai exact, aceasta presupune preluarea informațiilor inițiale de la client și stabilirea posibilităților în funcție de legislație și alte detalii tehnice importante. 

Spre exemplu, atunci când clientul dorește să construiască un spital sau un centru medical, la faza de conceptualizare, vom stabili numărul de cabinete și configurația spațiilor disponibile, ținând cont atât de cerințele clientului dar și de parametrii tehnici și legali.

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Analiza de oportunitate de structuri medicale pe baza indicatorilor 

Analiza de oportunitate pe baza indicatorilor reprezintă studiul care arată dacă ceea ce solicită clientul se potrivește cu arealul de marketing medical din zona vizată de acesta. 

Spre exemplu, în cazul în care clientul nostru solicită o clinică de cardiologie într-un anumit oraș, prin analiza de oportunitate se stabilește dacă există în acea zonă există suficienți pacienți pentru această specializare, ce număr de paturi va fi optim, etc.

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Proiectare și analiză fluxuri

Realizarea planșei cu spații și circuitele epidemiologice, plus descrierea completă a fluxurilor și circuitelor. 

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Audit in specialitatea epidemiologie

Realizăm analiza și auditul proiectelor aflate în curs de realizare sau execuție. Evaluăm toate detaliile, de la epidemiologie, deșeuri și circuite, până la propunerea de soluții și critică de planșă.

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Proiecte structuri medicale la cheie

Realizarea proiectului complet, gata pentru implementare. Presupune parcurgerea tuturor pașilor necesari, de la conceptualizare și analiza de oportunitate până la realizarea fluxurilor și a circuitelor epidemiologice.

cabinet-stomatologic-4_edited.jpg

Captură 3D

Cu ajutorul replicii digitale realizate prin tehnologia capturii 3D, o clinică modernă poate pune la dispoziția viitorilor pacienți posibilitatea unui tur virtual al clădirii. Aceștia își pot forma o impresie clară cu privire la calitatea dotărilor și serviciilor puse la dispoziție și se pot familiariza cu spațiul din interior înainte de a păși fizic în incintă.

Beneficii: o prezentare mult mai bună, o experiență amplă, un plus de încredere oferit pacienților. 

Află mai multe despre serviciile noastre de captură 3D aici.

Contactează-ne!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page