top of page

Arhitectura revoluționară, cunoscută
și ca „Arh Revo Solution”

Povestea noastră a început din pasiune pentru arhitectură și din dorința de a proiecta spații cu o personalitate puternică, având ca misiune livrarea unor servicii impecabile, centrate pe nevoile fiecărui client. Revoluționăm piața prin proiecte creative, unice și inovatoare oferind pachete complete de proiectare, concepute inteligent, eficient și la cele mai înalte standarde de calitate.

Povestea noastră

Punem accent pe comunicare, transparență și soluții care utilizează cele mai noi materiale și tehnologii de implementare și execuție. Livrăm proiecte creative, eficiente și inovatoare, cu o personalitate puternică.

Clientul nostru este în centrul tuturor preocupărilor noastre. Suntem aici să îți răspundem la toate întrebările, să te scutim de drumuri și cozi la ghișeele instituțiilor publice și să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru a reduce costurile de execuție și a investi inteligent.

 

Biroul nostru își desfășoară activitatea în zona de vest a țării (Arad, Timișoara și Oradea) și oferă soluții complete de proiectare și gestiune de proiect în domeniile: rezidențial, comercial și industrial. Procesul nostru de lucru încorporează cercetări și analize extinse și implică echipe multidisciplinare de experți antrenați să livreze un rezultat final impecabil.

Echipă

WhatsApp Image 2022-12-16 at 08_edited.jpg

Andrei Popa

Arhitect cu drept de semnătură

STUDII:

UNIVERSITATEA TEHNICĂ - CLUJ NAPOCA

Perioada : 2011 - 2017

Profil: - Arhitectură și urbanism

 

EXPERINEȚĂ PROFESIONALĂ: 

2010-2022

WhatsApp Image 2023-01-04 at 13_edited_e

Paul Rus

Designer interior

POZA SITE_edited.jpg

Milievici Mihai - Raoul

Arhitect

WhatsApp Image 2023-02-16 at 12.15_edited.jpg

Andrei Ștefan

Consultant marketing

Riverwide Creative

Vezi proiectele noastre

Proiecte
rezidențiale

1_edited.jpg

Proiecte
extinderi

Proiecte
comerciale

Proiecte
industriale

Contactează-ne!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page