top of page
pensiune-odvos-1.jpg

Proiecte comerciale

Oferim clienților noștri soluții pentru a-și susține cât mai eficient nevoile de afaceri prin consultanță, proiectare și servicii conexe la cea mai înaltă calitate. Punem accentul pe diversitate, comunicare constantă și încurajăm schimbul liber de idei. 

Descoperă portofoliul nostru

Fiecare din proiectele noastre beneficiază de o abordare unică,  prin implicarea unei echipe multidisciplinare de experți și colaboratori antrenați să livreze rezultate impecabile.

Pensiune Odvoș

Concept Pensiune

Județ - Arad, Sat Odvoș

Suprafață construită: 600.00 mp

Suprafață desfășurată: 1200.00 mp


Detalii despre proiect:

Conceptul a pornit din dorința de a readuce la viață un conac părăsit, de pe vremea imperiului Austro-Ungar, în stil Seccesion. Astfel pe lângă reabilitarea conacului și schimbarea funcțiunii din locuință în restaurant, s-a dorit și realizarea unor spații de cazare, tip pensiune. Revitalizând întreg ansamblul, cu fosta capelă și fostele grajduri, conceptul își dorește să readucă la viață acest domeniu, noul – modern și vechiul neeclipsat, pus în valoare, în toată frumusețea lui. Pensiunea dispune de spații de cazare multiple, atât single cât și matrimoniale, parcare subterană și supraterană supravegheată, un restaurant în cadrul pensiunii, un restaurant în cadrul conacului și o sală de sport și alte activități (fostul grajd). Capela fiind de asemenea reabilitată și restaurată, are rolul de a găzdui evenimente de tip religios.

Spațiu comercial

Spațiu comercial

Județ - Arad, Sat Cintei

Suprafață construită: 90.00 mp

Suprafață desfășurată: 90.00 mp

Detalii despre concept:

Concept de magazin alimentar premium
Stilul amenajării – Modern cu influențe în stil industrial
Materiale folosite – Lavabilă , panouri de lemn și metal, plante artificiale, beton aparent.


Știai că majoritatea cumpărătorilor decid achiziționarea unui produs bazându-se pe emoții? Un aspect extrem de important al conceptului este utilizarea strategică a spațiului pentru a influența experiența clienților. Modul în care consumatorii reacționează la marfa expusă pe rafturi și felul în care se simt în interiorul magazinului, le afectează comportamentul de cumpărare și implicit vânzările. O vitrină atractivă le vă atrage atenția trecătorilor, iar o bună prezentare și aprovizionare vor transforma experiența de cumpărături într-una extrem de plăcută.

Cabinet stomatologic

Cabinet Stomatologic

Județ - Arad, Oraș Arad

Suprafață construită: 98.00 mp

Suprafață desfășurată: 181.00 mp

Detalii despre proiect:

La cererea beneficiarilor s-a dorit propunerea unui nou cabinet stomatologic. Astfel, construcția existentă a suferit intervenții structurale pentru modificarea compartimentării. S-a creat o zonă de primire cu recepție, un grup sanitar pentru pacienți, zona de așteptare pacienți și două cabinete la nivelul parterului. Nivelul etajului a fost propus integral, în urma desfacerii învelitorii existente. Astfel s-au creat două cabinete, o sală de așteptare, care iți creează o stare de liniște realizând la nivelul planșeului de peste etaj un luminator mare, care oferă iluminarea naturală a spațiului pe timp de zi. S-au adus accente moderne acestui concept, prin integrarea elementelor de finisaj, lemn, metal și tencuiala structurată. Firma luminoasă decupată , iluminată la intrados de o banda led de intensitate mică, oferă prin simplitatea ei eleganță.  

Serviciile noastre

Oferim soluții complete de proiectare și gestiune de proiect bazate pe nevoile
și opțiunile clienților, în domeniile: rezidențial, comercial și industrial.

PROIECTARE DE ARHITECTURĂ

Serviciul include: arhitectură, rezistență, instalații, obținerea Autorizației de Construire (DTAC), proiecte tehnice și detalii de execuție necesare în șantier (PTh+DE).

DESIGN INTERIOR ȘI EXTERIOR

Livrăm și executăm concepte personalizate

de design interior, precum și servicii de amenajare a spațiului exterior în armonie

cu arhitectura și aspectul clădirii.

CONSULTANȚĂ

Serviciile de consultanță acoperă o arie largă de aspecte tehnice și juridice, de la achiziția unui teren, la lucrări fără autorizație de construire, zone protejate și multe altele.

Spălătorie auto

Spălătorie auto self service – 7 stații

Județ - Arad, Oraș Arad

Suprafață construită: 370.00 mp

Suprafață desfășurată: 370.00 mp

Detalii despre proiect:


S-a dorit construirea unei spălătorii auto self service cu șapte

stații de spălare (2 stații pentru camioane, cu rampă, 2 stații auto-utilitare și 3 stații de spălare pentru mașini mici.)

Pe amplasament mai există o construcție cu funcțiunea de spațiu commercial – tip birouri, în care se va amplasa camera tehnică. Amplasamentul este situat pe centura de vest al Municipiulul Arad, o șosea intens circulată, în imediata apropiere a unei stații de alimentare cu carburant și parc industrial .