top of page

REZIDENȚIAL

CASA M.L.

Locuință  P+1E

Județ - Arad, Comuna Zădăreni

Suprafață construită: 193.00 mp

Suprafață desfășurată: 313.00 mp


Detalii despre proiect:


Proiectul prezintă conceptul unei case unifamiliale compacte, cu o structură așezată pe două nivele. Locuința dispune de un garaj la nivelul parterului pentru două mașini, conectat la spațiile interioare. La parter se află zona de zi cu sufragerie și bucătărie care sunt amplasate pe partea posterioară, cu deschidere spre curte și sunt iluminate natural prin vitrine mari. Dispunerea bucătăriei este ergonomică și confortabilă, cu deschidere spre două laturi ale locuinței. 

La nivelul superior zona de noapte cuprinde 3 dormitoare generoase. Dormitorul matrimonial a fost conceput pentru a oferi intimitate părinților, cu baie și dressing propriu. Nivelul etajului este conturat de o terasă generoasă, având deschidere spre fiecare dormitor. 

Construcția este realizată cu materiale inovatoare, tip ICF - Casă Pasivă. Sistemele de ventilare cu recuperare de căldură, pompele de căldură și sistemul constructiv din panouri termoizolante tip ICF vor eficientiza la maxim costurile de întreținere, pe termen lung.

bottom of page