Working%2520Silhouettes_edited_edited.jpg

Arhitectura revoluționară, cunoscută
și ca „Arh Revo Solution”

Povestea noastră a început din pasiune pentru arhitectură și din dorința de a proiecta spații cu o personalitate puternică, având ca misiune livrarea unor servicii impecabile, centrate pe nevoile fiecărui client. Revoluționăm piața prin proiecte creative, unice și inovatoare oferind pachete complete de proiectare, concepute inteligent, eficient și la cele mai înalte standarde de calitate.

Povestea noastră

Punem accent pe comunicare, transparență și soluții care utilizează cele mai noi materiale și tehnologii de implementare și execuție.
 
Livrăm proiecte creative, eficiente și inovatoare, cu o personalitate puternică.

Clientul nostru este în centrul tuturor preocupărilor noastre. Suntem aici să îți răspundem la toate întrebările, să te scutim de drumuri și cozi la ghișeele instituțiilor publice și să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru a reduce costurile de execuție și a investi inteligent.

Biroul nostru își desfășoară activitatea în zona de vest a țării (Arad, Timișoara și Oradea) și oferă soluții complete de proiectare și gestiune de proiect în domeniile: rezidențial, comercial și industrial. Procesul nostru de lucru încorporează cercetări și analize extinse și implică echipe multidisciplinare de experți antrenați să livreze un rezultat final impecabil.

Serviciile noastre

Oferim soluții complete de proiectare și gestiune de proiect bazate pe nevoile
și opțiunile clienților, în domeniile: rezidențial, comercial și industrial.

PROIECTARE DE ARHITECTURĂ

Serviciul include: arhitectură, rezistență, instalații, obținerea Autorizației de Construire (DTAC), proiecte tehnice și detalii de execuție necesare în șantier (PTh+DE).

DESIGN INTERIOR ȘI EXTERIOR

Livrăm și executăm concepte personalizate de design interior, precum și servicii de amenajare a spațiului exterior în armonie cu arhitectura și aspectul clădirii.

CONSULTANȚĂ

Serviciile de consultanță acoperă o arie largă de aspecte tehnice și juridice, de la achiziția unui teren, la lucrări fără autorizație de construire, zone protejate și multe altele.

Vezi proiectele noastre

Perspectiva 2.jpg

Proiecte
rezidențiale

randare-cabinet-stomatologic.jpg

Proiecte
comerciale

spalatorie-autoservice-2.jpg

Proiecte
industriale

santier-in-executie-min.jpeg

Șantiere
în execuție

Contactează-ne!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon